Marknadsför fastighetens goda transportförbindelser och fastighetsservice

När du driver en bostadsrättsförening eller hyr ut lägenheter vill du göra platsen för de boende så attraktiv som möjligt. Det här gör det lättare att hitta folk som vill bo där och säkerställer stadiga intäkter.

Goda transportförbindelser och utmärkt fastighetsskötsel är nyckeln

Nyckeln till att göra fastigheten attraktiv är utmärkt fastighetsskötsel och goda transportförbindelser som underlättar resande för pendlare. Om fastigheten har närhet till goda buss-, järnvägs- eller vägförbindelser är det extra viktigt att understryka detta för potentiella boende. Betona även typ av fastighetsskötsel och fastighetsservice som används. Ju fler fördelar potentiella boende inser att platsen har desto snabbare kommer du att hitta någon och få ett så bra pris som möjligt. Bäst på fastighetsskötsel är utan tvekan Nabo som erbjuder teknisk support dygnet runt och minskar arbetsbördan med enkla digitala lösningar.

Faktum är att av Nabo får du hjälp med allt, från proaktiv fastighetsskötsel med åtgärdsförslag till kontinuerlig dokumentation och kommunikation via Nabos digitala plattform. Föga förvånande håller Nabo på att forma framtidens förvaltning och boendetjänster och underlätta vardagen för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

3 fördelar med goda transportförbindelser

Om du planerar bygga eller köpa en fastighet med boenden bör du ta en titt på varför transportförbindelser är så viktiga. Här presenteras tre viktiga faktorer som är bra att känna till.

1. Gör det bekvämt – Bekvämlighet och kostnader är faktorer som potentiella boende fäster stor vikt vid. Av denna anledningen är det för många människor avgörande att bo nära goda transportförbindelser, inte minst för de som saknar körkort, barnfamiljer och pensionärer. Dessa grupper får svårigheter om kollektivtrafikförbindelserna är dåliga och gör det dagliga livet besvärligt. Majoriteten av potentiella boende föredrar därför att bo i ett läge som är bekvämt med god tillgång till butiker, nöjen, vård, skola och omsorg. Ofta är människor mer villiga att resa längre till arbetet så länge boendet har ett bekvämt läge.

2. Ger enkel åtkomst till arbete och nöjen – De flesta människor vill kunna ta sig till arbetet så smidigt som möjligt. Under sin lediga tid vill samma människor även ha enkla transportförbindelser till butiker, parker, restauranger, platser för nöjen och underhållning. Goda transportförbindelser underlättar dessa saker och du bör absolut ange hur goda transportförbindelserna är när du söker boende.

3. Är ett perfekt argument – Om fastigheten redan har goda transportförbindelser ligger du ett steg före bland konkurrenter. Då har du ett perfekt argument för att locka blivande boende med. Oavsett om det är en centralstation i tätorten eller närhet till lokala busstjänster på landsbygden, så är det viktigaste att betona denna transportmöjlighet.