Ladda elbilen till ett bra pris

Du som har ett transportfordon i form av en elbil kommer såklart att behöva ladda den någonstans. Driver du eget bolag, och har exempelvis en budbil kanske du vill ha möjlighet att ladda den hemma. Men även större företag behöver platser att ladda elbilen på. Priset på elen kommer då att avgöra hur mycket det kostar att köra fordonet. Därför är det bra att försöka få ett så bra elavtal som möjligt.

Jämför elavtal

För att kunna hitta billigast elavtal behöver du jämföra olika elleverantörer. Det gör du enklast med en jämförelsesajt, där både priser och villkor jämförs. Hemsidan bytelbolag.se hjälper dig att hitta bästa elavtalet och få så billig el som möjligt.

Skillnaden mellan olika elavtal kan faktiskt vara riktigt stor och det kan göra stor skillnad för vilka utgifter ditt företag kommer att ha. Driver du transportfirma är såklart utgifterna för att köra fordon en av de största och därför vill du få ner dem så mycket som möjligt. Men glöm inte att även titta på villkoren, inte enbart priset.

Ladda elbilen hemma

Om det är en firmabil du kör ska du som anställd självklart inte behöva betala för laddningen av bilen. Men om du är egen företagare är det en del av dina utgifter. Har du ett litet företag och möjligheten är det troligtvis enklast att ladda elbilen hemma. Se dock till att ha koll på vilka lagar och regler som gäller för företag när du väljer att ladda företagsfordon hemma.