Hyr ett kontor för ditt transportföretag

Det kan vara lätt underskatta vikten av transport och logistik i samhället. I själva verket skulle det utan transportföretag inte vara möjligt att transportera varor och passagerare från en plats till en annan.

Eftersom transportbranschens omsättning ökat stadigt de senaste 20 åren kan det vara lönsamt att starta ett eget transportföretag. Transportbranschen är också bred och det finns många områden som du kan specialisera dig på, allt från åkeritjänster till internationell leverans av produkter. Du som ska ge dig in i denna bransch behöver bara ett kontor och då är det klokt att överväga ett kontorshotell.

Fördelar med ett kontorshotell

Ett kontorshotell låter dig hyra en kontorsplats eller ett privat kontorsrum utan att du behöver flytta till en ny adress. Precis som namnet antyder innebär ett kontorshotell att du hyr en plats på ett befintligt kontor tillsammans med andra. Till skillnad mot kostnaden att hyra ett helt kontor för dig själv är kontorshotell mycket billigare, något som är perfekt om du ska starta ett nytt företag.

Det finns många fördelar med kontorshotell och några av de främsta är:

  • Sparar pengar.
  • Förbättrar medarbetares engagemang och upplevelse.
  • Imponerar på potentiella kunder.
  • Är en distraktionsfri zon utan störningar från barn och grannar.
  • Ökar medarbetares produktivitet och samarbete.

Ännu en fördel med ett kontorshotell är att du får tillgång till allt som brukar finnas på gemensamma ytor, som till exempel möbler, kök, toalett och andra liknande saker. Dessutom är det en flexibel lösning för företag som växer eftersom ett kontorshotell gör det lätt att utöka platserna.

Hitta ett kontorshotell genom jämförelsetjänsten Workaround

Det bästa och enklaste sättet att hitta bra kontorshotell är med hjälp av jämförelsetjänsten Workaround. Denna tjänst har vuxit fram med åren som en naturlig samarbetspartner för företag som vill hyra ut lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer. Håll utkik efter kontorshotell på vackra Kungsholmen som har ett bra läge med närhet till både storstadslivet och naturen. Eftersom denna stadsdel är populär med mycket liv och rörelse, så är det en perfekt plats att hålla till som företagare. Kom ihåg att du som har företag behöver imponera på dina kunder och då kommer både kontoret och läget ha betydelse. Inte minst kommer potentiella kunder att ta dig mer seriöst och motiveras till att göra affärer med dig.

Jämförelsetjänsten låter dig inte bara sortera kontorshotell efter område, utan även efter ett antal olika faktorer som kontorstyp, storlek, pris och varumärken.